Techno-liefhebbers zijn ongetwijfeld bekend met de Invite’s Choice Podcastserie. Wij hebben als Moving Thoughts de eer nu alweer voor de derde keer terug te mogen keren in deze serie! Invite is al sinds 2011 bezig met het opbouwen van deze podcastserie. Veel bekende artiesten hebben inmiddels de revue gepasseerd. Daarom staat deze langlopende serie in de techno scene hoog aangeschreven. Een van onze persoonlijke favorieten blijft Podcast #100 door DVS1. Ook Jonas Kopp – verantwoordelijk voor Podcast #400 – heeft eerder zijn opwachting gemaakt met een toffe mix.

We zijn al tijden geleden uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan deze laatste aflevering van de winter 2019. We hebben in onze studio enkele weken geleden een podcast opgenomen, met daarin voornamelijk nieuw, unreleased materiaal. Je krijgt hierin een goed beeld van wat wij zelf voor muziek maken!

Studio Waveworks heeft eerder bij DJ Invite – naamgever en curator van de podcastserie – de studio uitgemeten en akoestisch behandeld.

Luister hier naar de laatste Invite’s Choice Podcast door Moving Thoughts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *