Opdrachten Akoestiekbeheersing

Studio Waveworks is gespecialiseerd in akoestiekbeheersing. Tot onze klantenkring rekenen wij diverse DJ’s, producers en mensen die op een andere manier gebruik maken van een ruimte waar een goede akoestiek gewenst is. 

Vind je het lastig om de audio in je ruimte goed te beoordelen? Laat twee audio-engineers naar je akoestiek luisteren! Laat ons een uitgebreid meetrapport voor jouw studio opmaken. Wij maken in begrijpelijke taal inzichtelijk wat de akoestische staat van jouw ruimte is. Aansluitend bieden wij een professionele maatwerkoplossing aan, waarmee wij de akoestiek in je geluidsstudio verbeteren. We tonen de werking van onze oplossing aan door een nieuwe akoestische meting uit te voeren. Wij maken de verschillen met de oude situatie direct zichtbaar in een resultatenrapport, waarin je leest welke verbetering er zijn gerealiseerd.

Onze eigen studio verkeert akoestisch uiteraard in een topstaat. Daarom kunnen wij ook zorgen dat jouw track of studio-opname op alle overdrachtsmedia en in elke situatie perfect klinkt. Wij kunnen je audio bestanden daarom goed beoordelen en een mooie mix voor je maken! Met onze mastering verbeteren we de kwaliteit van jouw audiobestand en maken we deze klaar voor (digitale) distributie.

Via de deelpagina’s gekoppeld aan deze pagina kun je meekijken in de studio’s van onze klanten. We hebben een kleine selectie gemaakt van een aantal getalenteerde artiesten, labels & producers. We zijn trots en dankbaar met deze mensen te hebben mogen samenwerken! Als je vragen hebt over akoestiekbeheersing, stel ons dan gerust telefonisch of per mail een vraag. Kom met ons in contact via onze contactpagina!