Over ons

Multidisciplinair audiobedrijf

Kaj Tyszka en Michiel Steennis zijn de mannen achter Studio Waveworks. In 2012 spreken ze af in de thuisstudio van Michiel om eens samen muziek te maken. Hoe cliché het ook is; muziek brengt mensen bij elkaar! Maar niet alleen op muzikaal en audio-technisch vlak hadden zij een klik, al snel waren Kaj en Michiel goed met elkaar bevriend.

Deze samenwerking en vriendschap resulteerde in het producers en live-act duo Moving Thoughts. Met hun eigen geproduceerde techno brengen ze muziek uit en treden ze regelmatig op in binnen en buitenland. Om hun muzikale kennis en kunde naar een hoger niveau te brengen zijn ze in 2014 gestart met de ‘Pro Audio & Recording Engineer’ opleiding bij Sound Education NederlandTijdens deze opleiding hebben Kaj en Michiel zich ontwikkeld tot gediplomeerde audio engineers. Om alle opgedane nieuwe kennis direct in de praktijk te brengen besloten ze Studio Waveworks op te richten.

Krijg muziekles in onze studio

Wij vinden het ontzettend leuk om onze passie en liefde voor het maken van elektronische muziek over te brengen. Zowel op creatief als technisch vlak en voor elk niveau bieden wij leuke interactieve lessen aan. Dit alles volgens ons motto; leren door te doen! Je gaat dus zelf achter de knoppen zitten om je eigen track te maken, te mixen en/of te masteren. Ook bieden wij een interactieve workshop waarbij je een reis maakt door de wereld van elektronische muziek, ook leuk als cadeau aan je zoon of dochter!

Laat twee audio engineers naar je akoestiek luisteren

Heb je last van vervelende reflecties, kamfilters en/of nagalm in je studio? Laat twee audio engineers luisteren naar de akoestiek in je studio! Wij verhelpen jouw akoestische problematiek. Na grondige frequentiemetingen brengen wij de staat van de akoestiek in kaart. Aan de hand van de uitkomst richten wij de ruimte in. Wij adviseren je over de plaatsing van de door ons ontwikkelde akoestische panelen en basstraps. Zo krijg je een op maat afgestemde akoestiek in eigen studio!

Audiobewerking

Wil je jouw tracks laten mixen of masteren, dan zit je bij Studio Waveworks goed! Wij beschikken over studio die akoestisch zeer goed behandeld is. Uiteraard werken wij uitsluitend met professionele apparatuur om je tracks met zorg en kunde na te bewerken. Stuur je track op voor een analyse zodat wij kunnen beluisteren waar mogelijk nog verbetering te behalen is. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is, daarom bieden wij aan om aanwezig te zijn tijdens de laatste fase van het mixproces.

Creatieve Audio Engineers

Elke oplossing of product is ontsprongen uit onze creatieve geest.

100% niet goed geld terug garantie

Valt het product tegen? Of heb je gewoon per ongeluk het verkeerde artikel besteld? Bij ons heb je recht op veertien dagen bedenktijd.

24/7 Online Support

Je kunt bij ons 24/7 vragen stellen over je aankopen!

Moving Thoughts Bosses 2

Wat doen wij?

Wij zijn twee gecertificeerde audio-engineers die zich bezig houden met akoestiekbeheersing, het geven van muziekles op maat, ons bezig houden met audiobewerking en zelf ook optreden als techno live-act.

about-us-banner2-2

Onze Missie

Wij willen uw muziekoverdracht optimaliseren!

Selective focus on the word " History "ï¼?shot with very shallow depth of field.

Onze geschiedenis

Gefundeerd op vriendschap & opgericht in 2015.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ik ben opzoek naar audiobewerking van mijn muziekstuk.

Heeft u een audio opname van een muziekstuk gemaakt en wilt u deze opname uit uw speakers laten spatten? Of heeft een muziekstuk onder een stukje film nodig? Wij kunnen deze voor u mixen! Ook als u al een afgemixte versie van uw muziekstuk heeft, kunnen wij deze voor u behandelen zodat het muziekstuk klaar is voor digitale verspreiding, het zogenaamde masteren. Voor overige vragen over audiobewerking nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen!

Ik wil graag elektronische muziek leren produceren.

U bent van harte welkom bij ons in de studio! U kunt op onze elektronische muziekles pagina meer lezen over de mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op als u verdere vragen heeft of een afspraak wilt boeken!

Ik ben opzoek naar een goede akoestiek.

Kijk voor meer informatie over akoestiek eerst eens rond op onze pagina akoestiekbeheersing. Ook kunt u in onze shop een geluidsmeting bestellen, of producten voor het verbeteren van uw akoestiek vinden. U kunt ook direct contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Ik wil Moving Thoughts boeken.

Wat leuk! Neem in dat geval contact met ons op via ons contactformulier.

Ik wil producten kopen.

Onze producten vind je in onze shop!

Wat zeggen onze klanten?

Leerzame cursus gevolgd. Korte en bondige theorie en nog belangrijker: daarna zelf aan de slag, waarna ze je direct handige tips, belangrijke zaken waar je rekening mee kan houden en nieuwe inzichten geven. Ze hebben een duwtje in de juiste richting gegeven en hierdoor kan ik mijn eigen workflow bepalen en zeker weer een stap maken. Thanks

Twee ontzettend vriendelijke gasten met een enorme passie voor muziek en veel kennis en ervaring op het gebied van geluid en produceren. Of je de akoestiek van jouw studio wilt optimaliseren, wilt leren om te produceren met hardware en software zoals Ableton of om jouw track professioneel af te laten mixen. Bij Studiowaveworks ben je absoluut aan het juiste adres. Dikke aanrader dus!

Na behandeling van de akoestiek door Studio Waveworks is het geluid in mijn studio kraakhelder geworden en hoor ik details in overvloed. Wat een topshit!! Thanks guys!

Na meer dan twee jaar nog steeds een tevreden klant. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en doen waarvoor ze zijn gebouwd; de akoestiek van mijn studio verbeteren! De service van dit bedrijf vind ik erg sterk. Ze staan open voor ideeën, zijn snel in het contact, erg vriendelijk en bovendien zijn ze pas tevreden als het resultaat voor de klant naar wens is. Als ik in de toekomst naar een grotere studioruimte verhuis zal ik zeker Studio Waveworks inschakelen voor een nieuwe meeting en benodigde extra basstraps en panelen.

Geweldige studio en professionals waar je veel kunt leren! Ik adviseer het aan iedereen die geïnteresseerd is in (leren over) het maken van elektronische muziek.