Over ons

Multidisciplinair audiobedrijf

Wij zijn Kaj Tyszka en Michiel Steennis; de mannen achter Studio Waveworks. In 2012 spreken we af in de thuisstudio van Michiel om samen muziek te maken. Hoe cliché het ook is; muziek brengt mensen bij elkaar! Onze samenwerking en vriendschap resulteerde in het producers en live-act duo Moving Thoughts. Met onze eigen geproduceerde techno brengen we muziek uit en treden we regelmatig op in binnen- en buitenland. Om onze muzikale kennis en kunde naar een hoger niveau te brengen zijn we in 2015 de ‘Pro Audio & Recording Engineer’  bij Sound Education Nederland afgeronden ons daarmee tot gediplomeerde audio engineers gekroond. Om alle opgedane nieuwe kennis direct in de praktijk te brengen, besloten we Studio Waveworks op te richten.

Krijg muziekles van onze ervaren docenten

Wij vinden het ontzettend leuk om onze passie en liefde voor het maken van elektronische muziek over te brengen. Zowel op creatief als technisch vlak en voor elk niveau bieden wij leuke interactieve lessen aan in onze studio. Dit alles volgens ons motto; leren door te doen! Je gaat dus zelf achter de knoppen zitten om je eigen track te maken, te mixen en/of te masteren. Ook bieden wij een interactieve workshop waarbij je een reis maakt door de wereld van elektronische muziek, ook leuk als cadeau! Onze docenten hebben jarenlange ervaring in het geven van audio-technische muziekles.

Laat twee audio engineers naar je akoestiek luisteren

Heb je last van vervelende reflecties, kamfilters en/of nagalm in je studio? Laat twee audio engineers luisteren naar de akoestiek in je studio! Wij verhelpen jouw akoestische problematiek. Na grondige frequentiemetingen brengen wij de staat van de akoestiek in kaart. Aan de hand van de uitkomst richten wij de ruimte in. Wij adviseren je over de plaatsing van de door ons ontwikkelde akoestische panelen en basstraps. Zo krijg je een op maat afgestemde akoestiek in eigen studio!

Audiobewerking

Wil je jouw tracks laten mixen of masteren, dan zit je bij Studio Waveworks goed! Wij beschikken over studio die akoestisch zeer goed behandeld is. Uiteraard werken wij uitsluitend met professionele apparatuur om je tracks met zorg en kunde na te bewerken. Stuur je track op voor een analyse zodat wij kunnen beluisteren waar mogelijk nog verbetering te behalen is. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is, daarom bieden wij aan om aanwezig te zijn tijdens de laatste fase van het mixproces.

ABLETON SPECIALISTEN
Wij zijn gespecialiseerd in de DAW Ableton!

24/7 ONLINE SUPPORT
Je kunt bij ons 24/7 vragen stellen!

ERVAREN LEERKRACHTEN
Jarenlange ervaring in het geven van les op maat!

AKOESTISCHE SPECIALISTEN
Krijg les in een akoestisch perfect behandelde studio!

Moving Thoughts Bosses 2

WAT DOEN WIJ?
Wij zijn twee gecertificeerde audio-engineers en houden ons bezig met het geven van muziekles op maat. Ook treden we op als techno live-act en zijn we gespecialiseerd in audio postproductie en akoestiekbeheersing in studio’s en opnameruimtes!

about-us-banner2-2

ONZE MISSIE
Wij willen jouw muziekoverdracht optimaliseren!

Selective focus on the word " History "ï¼?shot with very shallow depth of field.

ONZE GESCHIEDENIS
Gefundeerd op vriendschap & opgericht in 2015.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ik wil graag elektronische muziek leren produceren.

Je bent van harte welkom bij ons in de studio! Je kunt op onze elektronische muziekles pagina meer lezen over de mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op als je verdere vragen heeft of een afspraak wilt boeken!

Ik ben opzoek naar audiobewerking van mijn muziekstuk.

Heb je een audio opname van een muziekstuk gemaakt en wil je deze opname uit je speakers laten knallen? Of heb je een muziekstuk onder een stukje film nodig? Wij kunnen deze voor je mixen! Ook als je al een afgemixte versie van je muziekstuk hebt, kunnen wij deze voor je behandelen zodat het muziekstuk klaar is voor digitale verspreiding, het zogenaamde masteren. Voor overige vragen over audiobewerking nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen!

Ik ben opzoek naar een goede akoestiek.

Kijk voor meer informatie over akoestiek eerst eens rond op onze pagina akoestiekbeheersing. Indien je een geluidsmeting of producten voor het verbeteren van je akoestiek wil bestellen, kun je direct contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Ik wil Moving Thoughts boeken.

Wat leuk! Neem in dat geval contact met ons op via ons contactformulier.

Wat zeggen onze klanten?

We hadden een dacht ik veel te hoge doelstelling voor de workshop, namelijk het maken een muziekfragment onder een bedrijfs promotievideo. Maar met de zeer prettige, duidelijke en geduldige uitleg en coaching van Michiel hebben we binnen de tijd van de workshop een geweldig en passend resultaat weten te maken! Nu de film nog.

Twee ontzettend vriendelijke gasten met een enorme passie voor muziek en veel kennis en ervaring op het gebied van geluid en produceren. Of je de akoestiek van jouw studio wilt optimaliseren, wilt leren om te produceren met hardware en software zoals Ableton of om jouw track professioneel af te laten mixen. Bij Studiowaveworks ben je absoluut aan het juiste adres. Dikke aanrader dus!

Na behandeling van de akoestiek door Studio Waveworks is het geluid in mijn studio kraakhelder geworden en hoor ik details in overvloed. Wat een topshit!! Thanks guys!

Na meer dan twee jaar nog steeds een tevreden klant. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en doen waarvoor ze zijn gebouwd; de akoestiek van mijn studio verbeteren! De service van dit bedrijf vind ik erg sterk. Ze staan open voor ideeën, zijn snel in het contact, erg vriendelijk en bovendien zijn ze pas tevreden als het resultaat voor de klant naar wens is. Als ik in de toekomst naar een grotere studioruimte verhuis zal ik zeker Studio Waveworks inschakelen voor een nieuwe meeting en benodigde extra basstraps en panelen.

Geweldige studio en professionals waar je veel kunt leren! Ik adviseer het aan iedereen die geïnteresseerd is in (leren over) het maken van elektronische muziek.