Toen wij begonnen met het maken van muziek hadden we geen elektronische muziekinstrumenten zoals een drumcomputer of synthesizers. Wij zijn begonnen met een oude PC, een simpele geluidskaart, twee monitoren en een midi-controller voor wat simpele besturing van ons muziekprogramma op de computer. We zaten in een hele kleine betonnen ruimte waar de akoestiek dus ook ontzettend slecht was.

Maar dat maakte toen ook helemaal niets uit! We waren onze hobby aan het beoefenen en hadden samen de grootste lol. We droomden ervan om onze eigen muziek live ten gehore te brengen en we droomden van het uitbrengen van onze muziek op vinyl via platenlabels.

Een paar jaar later zijn al deze dromen werkelijkheid geworden, onze eerste vinyl release op Invites Choice Records, onze eerste optredens in Eindhoven en op Solarweekend festival, geweldige ervaringen en het is natuurlijk erg tof om met je eigen geproduceerde muziek mensen te bereiken en mensen letterlijk in beweging te brengen (vandaar de naam ‘Moving Thoughts’). 

Toen deze dromen gerealiseerd waren kwam er een nieuwe droom; een eigen externe studio! Sinds twee jaar is deze droom werkelijkheid geworden, een prachtige grote ruime studio in hartje Utrecht. Een plek waar wij onze creativiteit kunnen uiten, waar ruimte is voor experiment, waar we de ruimte hebben om te doceren en onze eigen akoestische modules te bouwen en te testen.

Dat we vanuit een betonnen kamertje met beperkte middelen zijn gekomen tot een professionele studio met hoogwaardige apparatuur is voor ons nog steeds bijzonder. Maar het allerbelangrijkste in dit verhaal is dat de basis voor onze samenwerking en onze dromen en ambitie nog steeds dezelfde is als toen we begonnen; alles wat we doen, doen we uit liefde voor muziek, vanuit onze passie en altijd met plezier!

Wat we via deze blog mee willen geven; plezier is de allerbelangrijkste factor voor succes, voor het nastreven van dromen en ambities. Het maakt niet uit wat je doet, het maakt niet uit waar en hoe je begint, liefde, passie en plezier is de krachtigste drijfveer om het beste uit jezelf te halen en je dromen te bereiken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *